Såpe for saltvann SjöHav Utomhus Tvål 200 ml Såpe for saltvann SjöHav Utomhus Tvål 200 ml

SjöHav Utomhus Tvål 200 ml

Såpe for saltvann

Varenr.: 125462

Sjö&Hav Utomhus Tvål er en flytende såpe som skummer fint i både ferskvann og saltvann. Perfekt for de som elsker å bade utendørs. Dette er en saltvannssåpe for hele kroppen med Aloe Vera som fukter solvarm hud og gjør den myk og smidig. Gir et rikt skum i både saltvann og ferskvann og kan brukes som barberskum. Saltvannssåpen er vegansk og biologisk nedbrytbar, men for minst mulig påvirkning, filtrer brukt vann gjennom jord eller unngå bruk direkte i stillestående vann.  Lett parfymert.

95,-
-+
6 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Utomhus Tvål:
Volum: 200 ml
Innhold: Aloe Barbadensis bladjuice, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyserin, Natriumklorid, Sitronsyre, Fenoksyetanol, Dehydroeddiksyre, Benzosyre og parfyme.
Mål: 65 x 151 x 35 mm
Vekt: 231 gram

Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37636