Oppvasksåpe for saltvann SjöHav Utomhus Handdiskmedel 500 ml Oppvasksåpe for saltvann SjöHav Utomhus Handdiskmedel 500 ml

SjöHav Utomhus Handdiskmedel 500 ml

Oppvasksåpe for saltvann

Varenr.: 125464
Sjö&Hav Utomhus Handdiskmedel er et mildt håndoppvaskmiddel tilpasset saltvann utviklet for deg som vasker opp utendørs men samtidig ønsker å belaste et sensitivt miljø minimalt. Renser og løser opp fett effektivt selv i kaldt saltvann og ferskvann med et skinnende resultat. Ikke overdoser. 2 cl er nok til ca fem liter vann. Vaskemidlet er vegansk og biologisk nedbrytbart, men for minst mulig påvirkning, filtrer brukt vann gjennom jord eller unngå å bruke det direkte i stillestående vann. Parfymefri.
89,-
-+
9 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Utomhus Handdiskmedel:
Volum: 500 ml
Innhold: Ammoniumlaurylsulfat: <13%, Cocos-amidopropylbetain: <2%, Anioniske overflateaktive stoffer: 5-<15%, Ikke-ioniske overflateaktive stoffer: <%5 og konserveringsmidler.
Mål: Ø 70 x 190 mm
Vekt: 500 gram

Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37638