Balsamkrem SjöHav Balsam Creme Leav-In 50 ml Balsamkrem SjöHav Balsam Creme Leav-In 50 ml

SjöHav Balsam Creme Leav-In 50 ml

Balsamkrem

Varenr.: 125465

Sjö&Hav Balsam Creme er en balsamkrem med leave-in-funksjon gjør håret lett og mykt umiddelbart. Utviklet for de som elsker å leve livet utendørs. Smart og smidig hårpleie under enkle forhold! Duftfri, vegansk og lett biologisk nedbrytbar.

65,-
-+
9 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Balsam Creme:
Volum: 50 ml
Innhold: Akva, Cetearylalkohol, Distearoyletylhydroksyetylmoniummetosulfat, Behenamidopropyldimetylamin, Glycerylstearat, Sheasmøretylestere, Melkesyre, Panthenol, Betain, Tokoferylacetat, Sitronsyre, Fenoksyetanol, Dehydroeddiksyre og Benzosyre.
Mål: 55 x 112 x 35 mm
Vekt: 62 gram

Beskrivelse

Vask håret med Sjö&Hav Outdoor Shampoo for saltvann, ta deretter en liten mengde balsam, mindre enn en krone, og masser inn i håret, fra tuppene og oppover. La kremen stå i håret. Resultatet er mykt og lyst hår og du trenger ikke dyppe hodet igjen, hvis du ikke vil så klart!

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37639