Såpe til kropp og hår SjöHav Hår+Kropp Multirengöring 75 ml Såpe til kropp og hår SjöHav Hår+Kropp Multirengöring 75 ml

SjöHav Hår+Kropp Multirengöring 75 ml

Såpe til kropp og hår

Varenr.: 125466

Sjö&Hav Hår+Kropp Multirengöring er en drøy og skånsom såpe for de som elsker livet utendørs. Designet for lett pakking på kajakktur, fjelltur eller reise. Med en frisk og behagelig duft av sitroneukalyptus (som mygg og knott ikke foretrekker). Produktet er vegansk og biologisk nedbrytbart, men for minst mulig påvirkning, filtrer brukt vann gjennom jord og unngå bruk direkte i stillestående vann.

80,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Hår+Kropp Multirengöring:
Volum: 75 ml
Innhold: Aloe Barbadensis bladjuice, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Cocamidopropyl Betain, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Betain, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Eucalyptus Citriodora Oil, Sitronsyre, Sodium Sobat, Karamell, Potumenoxyethanol Benzoat.
Mål: 55 x 131 x 35 mm
Vekt: 90 gram

Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37640