Såpe til oppvask og klesvask SjöHav Disk+Tvätt 75 ml Såpe til oppvask og klesvask SjöHav Disk+Tvätt 75 ml

SjöHav Disk+Tvätt 75 ml

Såpe til oppvask og klesvask

Varenr.: 125467
Sjö&Hav Disk+Tvätt er en drøy og skånsom multirengjøring som kombinerer oppvaskmiddel og vaskemiddel utviklet for å tilbringe tid utendørs. Skummer både i saltvann og ferskvann og er lett å ha med seg i kajakken eller tursekken. Renser effektivt i kaldt vann og gjerne med en svamp. Multirenseren er vegansk og lett biologisk nedbrytbar, men for minst mulig påvirkning, filtrer brukt vann gjennom jord og unngå bruk direkte i stillestående vann. Parfymefri.
80,-
-+
17 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Disk+Tvätt:
Volum: 75 ml
Innhold: Anioniske overflateaktive stoffer 5–15 %, amfotere overflateaktive stoffer <5 %, fenoksyetanol, natriumbenzoat og kaliumsorbat.
Mål: 55 x 131 x 35 mm
Vekt: 90 gram

Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37641