Såpestykke SjöHav Svensk Sjökloss 200 gram Såpestykke SjöHav Svensk Sjökloss 200 gram

SjöHav Svensk Sjökloss 200 gram

Såpestykke

Varenr.: 125468

Sjö&Hav Svensk Sjökloss er et såpestykke på 200 gram. Såpen har en naturlig base av enkle råvarer som kokos og raps av høy kvalitet som gjenfukter, gir et kremet skum i salt- og ferskvann som er lett å skylle av. Biologisk nedbrytbar, vegansk og fri for konserveringsmiddel og palmeolje. Såpen har et tau av naturhamp til enten å feste rundt håndleddet eller til å henge pent på en krok i båten, badstuen eller utedusjen. Og ska du ut på tur? Da kan du høvle såpespon som oppbevares i en liten boks for å minimere vekten.

139,-
-+
10 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Svensk Sjökloss:
Volum: 200 gram
Innhold: Sodium Cocoate, Aqua, Parfyme, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Brassica Campestris Seed Oil og Sodium Citrate.
Mål: 108 x 65 x 42 mm
Vekt: 214 gram

Farge
Hvit
Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37642