8580

Smartwool Hike Medium Crew M M 410

Sokk til herre

Varenr.: 214210
Smartwool Hike Medium Crew er en legghøy tursokk i middels tykk merinoull. Dette er en sokk for røffe dagsturer og fine fjellturer, samt andre utendørsaktiviteter. Den forsterkede fotbuen sørger for at god støtte og passform.
Skostørrelseprodukt
295,-
-+
4 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Smartwool Hike Medium Crew:
Materiale: 66 % merinoull, 33 % nylon og 1 % elastan
Høyde: Legg

Beskrivelse
  • God passform.
  • Teknisk sokk.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

Smartwool ble startet av ski-instruktørene Peter og Patty Duke i Steamboat Springs, Colorado, i 1994. Deres mål fra dag en var at man aldri skulle fryse på tærne. Et par merinosokker utfordret denne påstanden og endret måten outdoor-entusiaster kledde seg på føttene. I over 20 år har Smartwool flyttet grensene og utfordret fans til å tenke smart med ull og har med årene utviklet produkter som kan brukes året rundt, fra topp til tå.

Se flere fra kategorien:

8580