Sokker 34–37 Smartwool Hike Zero Cushion Crew S 001

Smartwool Hike Zero Cushion Crew S 001

Sokker 34–37

Varenr.: 117357
Smartwool Hike Classic Edition Zero Cushion Liner Crew er et par legghøye tursokker i supertynn merinoull. Passer fint til både hverdag og høy aktivitet. God passform gjør at sokken sitter godt og hindrer friksjon og gnagsår. Fungerer utmerket som en liner under en annen sokk, eller alene.
Skostørrelseprodukt
211,-
-+
2 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Smartwool Hike Classic Edition Zero Cushion Liner Crew:
Materiale: 59 % merinoull, 30 % resirkulert nylon, 8 % nylon, 1 % polyester og 2 % elastan
Tykkelse: Tynn
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Ingen polstring.
Passer til: Tur og hverdag

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Passer fint som hverdagssokk.
  • Helt tynn ullsokk.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

Smartwool ble startet av ski-instruktørene Peter og Patty Duke i Steamboat Springs, Colorado, i 1994. Deres mål fra dag en var at man aldri skulle fryse på tærne. Et par merinosokker utfordret denne påstanden og endret måten outdoor-entusiaster kledde seg på føttene. I over 20 år har Smartwool flyttet grensene og utfordret fans til å tenke smart med ull og har med årene utviklet produkter som kan brukes året rundt, fra topp til tå.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

29335