Pledd Thermarest Argo Blanket OuterSpaceBlue Pledd Thermarest Argo Blanket OuterSpaceBlue Pledd Thermarest Argo Blanket OuterSpaceBlue

Thermarest Argo Blanket OuterSpaceBlue

Pledd

Varenr.: 120756
Thermarest Argo Blanket er et stort teppe på 198 x 182 cm som gir deg litt ekstra luksus på tur. På varme sommerdager kan du ligge under teppet uten sovepose. På vår, høst og vinter kan du i kombinasjon men Argo teppet bruke en tynnere sovepose. Bruk av teppet er også en optimal løsning for barnefamilier med unger som spinner rundt hele natten. Perfekt å krype under rundt leirbålet, en senkveld på terrasen, på seiltur, biltur og all annen utendørsbruk der du ønsker ekstra varme og kos. Teppet tar liten plass når det er pakket i glidelåslommen på siden.
1 799,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Thermarest Argo Blanket:
Mål: 183 x 198 x 2,5 cm / Pakket Ø 36 x 43 cm
Vekt: 720 gram / Fyll 300 gram
Materiale: Polyester 30D impregnert med DWR på utsiden / Fyll Eraloft-hullfiber av polyester
Farge
Blå
Beskrivelse

Argo Blanket er laget av eraLoft Polyester Hollow Fiber. Fordelen med syntetiske tepper er at de holder varmen selv om de blir fuktige. Teppet har festepunkter som gjør at det kan festes på Therm-a-Rest soveposer, lakenposer og laken slik at man kan bruke teppet som et ekstra lag med varme i kalde høstnetter eller alene i varme sommernetter.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

32923