Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Lightest Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Lightest Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Lightest Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Lightest Tarp

Ticket to the Moon Lightest Tarp

Tarp til hengekøye

Varenr.: 122532

Ticket to the Moon Lightest Tarp er en superlett tarp som gir effektiv regn- og solbeskyttelse til hengekøyer. Kan også brukes som vanlig tarp, uten hengekøye. Leveres i pakkpose.

1 799,-
-+
1 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Ticket to the Moon Lightest Tarp:
Vekt: 373–412 gram
Mål: 250 x 250 / Diagonal 350 cm
Materiale: 20D ripstop sil-nylon
Vannsøyle: 1500 mm

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Dekker alle TTTM-hengekøyer, unntatt Honeymoon og Mammock.
  • Beskytter mot regn, sol og vind.
  • Leveres med to Y-plugger på 15 cm ialumuniums og fire justerbare bardunliner.
  • Hurtigspenner for enkel oppsett.
  • Kompakt og lett.

Heng den opp høyt for maksimal skygge og lufting, eller lavt for å holde regn og vind borte. De forsterkede sidene, hjørnene og festepunktene gjør dette minimalistiske utstyret overraskende solid. Sil-Nylon 20D-materialet gjør det mulig for Lightest Tarp å tilby alle finesser, ettersom den kommer med hurtigspenn i alle de fire hjørnene, to plugger og ekstra festbare maljer. De fire ekstra maljene, halvveis på sidene, gjør den meget tilpasningsdyktig for å lage tak eller markise med ekstra stenger og tau. Alle barduner oppbevares i praktisk lommer, slik at de ikke blir flokete.

Om tarp

En tarp er det samme som en gapahuk. En gapahuk kan bygges med både stokker og tau som reisverk, har du med ordentlig utstyr er det bare å improvisere. Finn et sted mellom to trær som kan egne seg til soving - alle bør få god plass. Det er også en fordel om gapahuken ikke er så langt unna bålet. Blir det dårlig vær, er det fint å kunne sitte foran bålet inne i gapahuken.

Hengekøyene fra Ticket to the Moon er de samme som brukes under 71 grader nord innspillingen som går på TV høsten 2015. Ticket to the Moon lager hengekøyer i et tynt nylonmateriale som er både slitesterkt og lett. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Alle hengekøyene er pakket i en halvmåneformet pose, og er veldig enkle å sette opp. Du kan sette opp køya hvor du vil; mellom trær, over en elv, i stua, på verandaen – her er det bare å være kreativ! Drøm deg bort mens du sløver fra 10 cm til 700 meter over bakken.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

34699