Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Full Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Full Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Full Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Full Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Full Moon Tarp

Ticket to the Moon Full Moon Tarp

Tarp til hengekøye

Varenr.: 122533

Ticket to the Moon Full Moon Tarp kan settes opp mange måter, blant annet som et hus, og den gir derfor svært god regn- og solbeskyttelse til hengekøyer. Kan også brukes som vanlig tarp, uten hengekøye. Leveres i pakkpose.

2 999,-
-+
2 på lager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Ticket to the Moon Full Moon Tarp:
Vekt: 588–750 gram
Mål: 310 x 295 cm / Diagonal 428 cm
Materiale: 20D ripstop sil-nylon
Vannsøyle: 2000 mm

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Dekker alle TTTM-hengekøyer, unntatt Mammock.
  • Leveres med seks Y-plugger på 15 cm i aluminium og tolv justerbare bardunliner.
  • Hurtigspenner for enkel oppsett.
  • Kompakt og lett.

Tarpne kan settes opp som diamanttarp i utfordrende vær, eller som en teltlignende A-ramme med maksimal luftstrøm og sikt under mildere forhold. Takket være det slitesterke, høykvalitets Sil-Nylon 20D-stoffet, er denne tarpen ikke bare fullstendig vanntett og lett, men den er veldig stille selv i kraftig regn.

De forsterkede hjørnene og sømforseglede festepunktene gjør den svært slitesterk og tilpasningsdyktig. Full Moon tarp er svært pakkebar og bærbar med en minimumsvekt på bare 588 gram, og kommer med festepunkter overalt hvor du trenger dem, seks plugger og alt tau som kreves for å feste den ut eller plugge den ned.

Om tarp

En tarp er det samme som en gapahuk. En gapahuk kan bygges med både stokker og tau som reisverk, har du med ordentlig utstyr er det bare å improvisere. Finn et sted mellom to trær som kan egne seg til soving - alle bør få god plass. Det er også en fordel om gapahuken ikke er så langt unna bålet. Blir det dårlig vær, er det fint å kunne sitte foran bålet inne i gapahuken.

Hengekøyene fra Ticket to the Moon er de samme som brukes under 71 grader nord innspillingen som går på TV høsten 2015. Ticket to the Moon lager hengekøyer i et tynt nylonmateriale som er både slitesterkt og lett. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Alle hengekøyene er pakket i en halvmåneformet pose, og er veldig enkle å sette opp. Du kan sette opp køya hvor du vil; mellom trær, over en elv, i stua, på verandaen – her er det bare å være kreativ! Drøm deg bort mens du sløver fra 10 cm til 700 meter over bakken.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

34700