Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Moon Tarp Tarp til hengekøye Ticket to the Moon Moon Tarp

Ticket to the Moon Moon Tarp

Tarp til hengekøye

Varenr.: 189285

Ticket to the Moon Moon Tarp gir god regn- og solbeskyttelse til hengekøyer. Kan også brukes som vanlig tarp, uten hengekøye. Leveres i pakkpose.

899,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Ticket to the Moon Moon Tarp:
Vekt: 660 gram
Mål: 248 x 248 / Diagonal 350 cm
Materiale: 210T ripstop nylon av PU-belagt polyurethane
Vannsøyle: 2000 mm

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Beskyttelse mot regn og sol.
  • Komplett med opphengstau (uten mønesnor).
  • Kan brukes alene som en tarp på tur.

Tarp regnbeskyttelse fra Ticket To The Moon gir beskyttelse mot regn og sterk sol. Den er laget i solid PU-coated ripstop nylon og er vanntett. Den har åtte innbindingspunkter for enkel og solid innfestning. Leveres med to aluminiumsplugger, opphengstau og pakkpose. Den kan også brukes alene som en tarp på tur uten hengekøyer.

Om tarp

En tarp er det samme som en gapahuk. En gapahuk kan bygges med både stokker og tau som reisverk, har du med ordentlig utstyr er det bare å improvisere. Finn et sted mellom to trær som kan egne seg til soving - alle bør få god plass. Det er også en fordel om gapahuken ikke er så langt unna bålet. Blir det dårlig vær, er det fint å kunne sitte foran bålet inne i gapahuken.

Hengekøyene fra Ticket to the Moon er de samme som brukes under 71 grader nord innspillingen som går på TV høsten 2015. Ticket to the Moon lager hengekøyer i et tynt nylonmateriale som er både slitesterkt og lett. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Alle hengekøyene er pakket i en halvmåneformet pose, og er veldig enkle å sette opp. Du kan sette opp køya hvor du vil; mellom trær, over en elv, i stua, på verandaen – her er det bare å være kreativ! Drøm deg bort mens du sløver fra 10 cm til 700 meter over bakken.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5561