5561 5561 5561

Ticket to the Moon Tarp

Tarp til hengekøye

Varenr.: 189285
Ticket to the Moon Hammock Tarp gir god regn- og solbeskyttelse til hengekøyer. Kan også brukes som vanlig tarp, uten hengekøye. Leveres i pakkpose.
845,-
-+
13 på lager.

Ticket to the Moon Hammock Tarp:
Mål: 350 x 350 cm (målt diagonalt)
Vekt: 700 gram
Materiale: PU-belagt ripstop nylon
Vannsøyle: 2000 mm

Beskrivelse
  • Beskyttelse mot regn og sol.
  • Komplett med opphengstau (uten mønesnor).
  • Kan brukes alene som en tarp på tur.

Tarp regnbeskyttelse fra Ticket To The Moon gir beskyttelse mot regn og sterk sol. Den er laget i solid PU-coated ripstop nylon og er vanntett. Den har åtte innbindingspunkter for enkel og solid innfestning. Leveres med to aluminiumsplugger, opphengstau og pakkpose. Den kan også brukes alene som en tarp på tur uten hengekøyer.

Hengekøyene fra Ticket to the Moon er de samme som brukes under 71 grader nord innspillingen som går på TV høsten 2015. Ticket to the Moon lager hengekøyer i et tynt nylonmateriale som er både slitesterkt og lett. Materialet er det samme som brukes i fallskjermer og er svært behagelige å ligge i. Alle hengekøyene er pakket i en halvmåneformet pose, og er veldig enkle å sette opp. Du kan sette opp køya hvor du vil; mellom trær, over en elv, i stua, på verandaen – her er det bare å være kreativ! Drøm deg bort mens du sløver fra 10 cm til 700 meter over bakken.

Se flere fra kategorien:

5561