Stekepanne til stormkjøkken Trangia Frypan 25 NS Ø 22 cm

Trangia Frypan 25 NS Ø 22 cm

Stekepanne til stormkjøkken

Varenr.: 114824
Trangia Frypan er en stekepanne i ultralett aluminium med teflonbelegg. Passer til Trangia Stormkjøkken i 25-serien.
269,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Trangia Frypan NS S25TUL:
Mål: Ø 220 x 33 mm
Vekt: 161 gram
Materiale: Ultralett aluminium med teflonbelegg
Passer til Trangia Stormkjøkken i 25-serien.

Beskrivelse

Om ultralett aluminium (UL)

Aluminium er et lett materiale som leder varme godt. Ultralett aluminium er en legering som er 50 % sterkere enn vanlig aluminium. Materiale kan derfor gjøres tynnere slik at kjøkkenet blir lettere. Bortsett fra kaffekjelen som fortsatt lages i vanlig aluminium, lages nå alle delene i Trangias Stormkjøkken i ultralett aluminium.

Om teflon (Non-Stick)

Teflon er et belegg som gjør overflaten perfekt for steking med lite fett. Den blir lett å vaske siden ingenting setter seg fast. Teflon tåler ikke all verden, så bruk bare tre eller plastredskap når du steker. Belegget bør også beskyttes litt ekstra under transport. Fri for PFOA.

Familiebedriften Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Jonsson da han sammen med hans svigerfar startet produksjon av kasseroller i aluminium. I 1930 fikk svenske arbeidstakere flere helligdager og flere brukte fritiden på tur. Etterspørselen etter turutstyr økte og Trangia flytte fokuset over på turutstyr. I 1951 så den første prototypen av stormkjøkken dagens lys. Tanken var å bygge en kompakt og komplett kokesystem med brenner for flytende drivstoff, siden dette var effektivt og enkelt i bruk. Stormkjøkkenet er siden utviklet og raffinert de siste 60 årene men produseres fortsatt på samme sted i Jämtland i Nord-Sverige, som da John E. Jonsson startet virksomheten for over 90 år siden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25568