3973 3973 3973 3973

Trangia Stormkjøkken 25-4 HA

Stormkjøkken med gass

Varenr.: 185859
Trangia stormkjøkken 25-4 HA med gass er et klassisk kjøkken i anodisert aluminium med gassbrenner, to gode kjeler, nonstick-stekepanne/lokk og kaffekjele. Toppmodellen fra Trangia!
2 030,-
-+
20+ på lager.

Trangia Stormkjøkken 25-4 HA:
Stormkjøkken i 25-serien er den mest brukte og passer familie eller patrulje på 3–4 personer
Materiale: anodisert aluminium / ultralett aluminium
Vekt: 1258 gram

Beskrivelse

Vi anbefaler gass som brensel i Stormkjøkken, fremfor rødsprit. Ikke bare er det mindre søl og klin i sekken, men effekten er mye høyere når du brenner med gass og effekten kan enkelt reguleres. Og det er mye tryggere i bruk.

Leveres med:

  • Kjeler på både 1,5 og 1,75 liter i anodisert aluminium
  • Stekepanne i aluminium med Non-stick
  • Kaffekjele på 0,9 liter i ultralett aluminium
  • Vindskjerm i anodisert aluminium
  • Gassbrenner 2,1 kW
  • Reim
  • Kjeleklype

Anodisering av aluminium er en behandling som gjør aluminium lettere å rengjøre, sterkere mot slitasje og riper, samt motvirker korrosjon.

Non-stick er et belegg som gjør at du knapt trenger matfett når du steker. Siden lite setter seg fast blir kjelen lettere å vaske. Belegget tåler ikke all verden så bruk kun redskaper av tre eller plast til matlaging.

LES MER: Ber skolene forby Stormkjøkken med rødsprit LES MER: Dette bør du ha i skapet før katastrofen inntreffer

Familiebedriften Trangia ble grunnlagt i 1925 av John E. Jonsson da han sammen med hans svigerfar startet produksjon av kasseroller i aluminium. I 1930 fikk svenske arbeidstakere flere helligdager og flere brukte fritiden på tur. Etterspørselen etter turutstyr økte og Trangia flytte fokuset over på turutstyr. I 1951 så den første prototypen av stormkjøkken dagens lys. Tanken var å bygge en kompakt og komplett kokesystem med brenner for flytende drivstoff, siden dette var effektivt og enkelt i bruk. Stormkjøkkenet er siden utviklet og raffinert de siste 60 årene men produseres fortsatt på samme sted i Jämtland i Nord-Sverige, som da John E. Jonsson startet virksomheten for over 90 år siden.

0

Gassbrennere: Dette må du vite

Det er ikke uten grunn at gassbrennere har blitt vårt favoritt kokeapparat: Gass er tryggere og mer effektivt enn rødsprit, og i tillegg slipper man risikoen for rødsprit-søl i sekken.
0

Sprit- bensin- og multifuelbrennere

Selv om vi holder gassbrennere som det beste og tryggeste alternativet, er også spritbrennere samt bensin- og multifuel-brennere mye brukt. Her er fordelene og ulempene på de to alternativene.

Se flere fra kategorien:

3973