Turbukse til herre M Tufte Alke Leisure Pant M M 012 Turbukse til herre M Tufte Alke Leisure Pant M M 012 Turbukse til herre M Tufte Alke Leisure Pant M M 012 Turbukse til herre M Tufte Alke Leisure Pant M M 012 Turbukse til herre M Tufte Alke Leisure Pant M M 012

Tufte Alke Leisure Pant M M 012

Turbukse til herre M

Varenr.: 117885

Tufte Mens Alke Leisure Pant er en moderne turbukse til herre. Laget i økologisk bomull, og er like komfortabel som den er bærekraftig og praktisk. Den er perfekt for en aktiv livsstil og passer utmerket for turer i skog og mark, eller en rask runde i nabolaget. Laget i økologisk bomull, i tillegg er den komfortabel og praktisk. Buksene er fleksible med forsterkede paneler på setet, knær og nederst ved foten, for å forhindre slitasje.

Størrelseprodukt
S
M
L
1 014,-
-+
2 på lager.

Tufte Mens Alke Leisure Pant:
Materiale: 97 % økologisk bomull og 3 % elastan / Forsterkede områder i 100 % økologisk bomull

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Forsterkede paneler.
  • Smal passform.
  • Beltehemper langs midjen.
  • Strikk nederst på bena.
  • Lommer i sidene og bak.

Utstyrt med stikklommer i sidene, baklomme og med strikk nederst på benet. Dersom du ønsker å gjøre buksen mer værbestandig kan du sette den inn med miljøvennlig voks beregnet for tekstil.

Av hensyn til miljøet så ønsker vi å lage plagg av økologisk bomull fremfor syntetiske materialer, da økologisk bomull har en mindre innvirkning på miljøet ved produksjon og bruk. Akkurat som dette plagget. Bomull er ikke fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid, så fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier. Vi anbefaler at plagget henges til tørk innendørs etter vask.

30012