30104 30104 30104 30104

Tufte Sandsvale Jacket W M 049 NSF

Speiderjakke til dame M

Varenr.: 117965

Tufte Womens Sandsvale Jacket er en vindjakke til dame, i svært lette materialer og alle detaljer er laget så små som mulig. Den er en anvendelig, allsidig og sporty overtrekksjakke perfekt til både tur, trening og hverdags.

Størrelseprodukt
S
M
L
1 014,-
-+
6 på lager.

Tufte Womens Sandsvale Jacket:
Materiale: 89 % bluesign-nylon og 11 % spandex
Vekt: 144 gram (S)
Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 40° C, ikke bruk tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan ikke renses.

Beskrivelse
  • Jakken kan enkelt pakkes ned i hetten. Dette er fint når du vil ha den med i tursekken eller på den daglige sykkelpendlingen, den tar liten plass og veier minimalt. Det er lufting på ryggen og reflekser på ermer og bak på jakken, så du skal synes i mørket. Dette gjør at jakken passer perfekt til turen i nabolaget på kveldstid. Jakken er også vindavvisende noe som er bra på vindfulle dager.
  • Du kan enkelt justere bunnvidden, klipsene er skjult inni lommene slik at de ikke er synlige fra utsiden. Tufte har også tenkt på detaljene for deg som skal på løpetur.
  • På ryggen er det en hempe som du kan feste hetten i så den ikke henger løst, så slipper du at denne irriterer deg når du er i farta.
  • Lommer med glidelåslukking.
  • Refleksdetaljer på ermene og bak på ryggen.
  • Nylonen i jakken er bluesign-sertifisert. Det er en trygghet for deg. Bluesign innebærer minimal påvirkning på mennesker og miljø, og sikrer ansvarlig bruk av ressurser.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

I 1990 erkjente australske Tim Macartney-Snape, en erfaren klatrer og eventyrer fra verdens flateste kontinent, at ingen virkelig hadde klatret de 8848 meterne til Mount Everests topp - fordi det ville bety at man startet fra havnivå. Derfor startet han sin "Sea to Summit"- ekspedisjon med en dukkert i Bengalbukta. Fire måneder senere sto han alene på toppen av Everest, uten hjelp fra sherpaer eller oksygentilførsel. Vel hjemme igjen startet han Sea To Summit sammen med sin gode venn Roland Tyson. Sea To Summits produkter kjennetegnes av god kvalitet i materialvalg og smarte løsninger tilpasset aktive friluftsmennesker.

Voksen (unisex)

Størrelse: 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Håndomkrets: 127 mm 152 mm 178 mm 203 mm 229 mm 254 mm 279 mm 309 mm 330 mm

Se mer fra kategorien:

30104