Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001 Bukse til herre L Tufte Hazel Hiking Pants M L 001

Tufte Hazel Hiking Pants M L 001

Bukse til herre L

Varenr.: 121200
Tufte Hazel Hiking Pants M er en teknisk turbukse til herre, med alle de viktigste detaljene en turbukse bør ha. Buksen er laget av bomull med elastan, for å sikre deg god bevegelighet, og den er svært komfortabel på. Perfekt for en aktiv livsstil og turer i skogen.
Størrelseprodukt
S
M
L
1 439,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte Hazel Hiking Pants M:
Passform: Litt tettsittende
Materiale: 97 % bomull og 3 % elastan / Forsterkede på sete og knær i Cordura av 88 % nylon og 12 % Spandex / Forsterkning ved fot i Cordura av 100 % nylon

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Forsterkede paneler på sete, knær og nederst ved foten.
  • Knappelukking foran med glidelås.
  • Beltehemper.
  • Justerbar bunnvidde med borrelås og kile.
  • Glidelåslomme i sidene, stor lomme på det ene låret med trykk-knapp og innerlomme med plass til mobiltelefon. Baklomme.

Buksen er fleksibel med forsterkede paneler på setet og knær, for å forhindre slitasje og gi bedre bevegelsesfrihet. Utstyrt med to glidelåslommer i siden og en bak, i tillegg finner du en stor lomme på låret med klaff og knappelukking. Denne har dessuten en innerlomme perfekt dimensjonert for mobilen din. Lommene er utmerket til å oppbevare småting og utstyr du trenger på turen.

Buksen har ekstra slitesterkt panel av Cordura nederst på bena, for å beskytte mot slitasje der buksen er mest utsatt. Du kan enkelt justere benvidden med borrelåsen og glidelåsen med kile hjelper når du vil ha buksen utenpå støvlene. Ønsker du å bruke belte? Ja, det er hemper til det også.

Merk at bomullen ikke er fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid. Fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier. Vi anbefaler at plagget henges til tørk innendørs etter vask.

Testet av speiderpatruljen Kakaostorkene:

«Den vindtette buksen holder fuktigheten ute, også i lett regn, men ikke hvis det regner lenge. Da bruker man heller regnbukse. Kjennes ikke klam, er behagelig å ha på når du er i aktivitet. Lommene er godt plassert og passe store. De rommer telefon og andre småting man kan ha bruk for på tur. Størrelsen kjennes ganske riktig. Stort sett god passform, men buksen er for stor i livet for flere av oss. Et belte fikser det fint. Det er ikke flere synlige merker på buksen enn en må forvente, selv etter mye bruk. Buksestoffet virker nokså solid. Buksen fungerer til vanlig turgåing.»

Les hele testen på Speiding.no

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

HERRE XS S M L XL 2XL 3XL
Kroppslengde 167 172 177 182 187 192 197
Bryst 87 93 99 105 112 120 128
Midje 75 80 86 93 101 110 119
Hofte 88 94 100 106 112 118 124
Skritt 76 79 82 85 88 91 93
0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33367