Speidercaps Tufte Sparrow Caps Green NSF

Tufte Sparrow Caps Green NSF

Speidercaps

Varenr.: 125420

Tufte Sparrow Caps er en speidercaps som passer perfekt til solfylte dager hele året rundt. Blir det varmt så er capen laget av økologisk bomull og utstyrt med luftehull som gjør at den puster godt og gir god luftsirkulasjon. Capen kommer i én størrelse og passer de fleste hoder, ettersom den enkelt kan justeres med metallspennen bak.

299,-
-+
100+ på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte Sparrow Caps Unisex:
Materiale: Utside av 100 % økologisk bomull / Innside av 80 % polyester og 20 % økologisk bomull / Inni brem av plast / Spenne av metall

Farge
Grønn
Beskrivelse

Av hensyn til miljøet så ønsker Tufte å lage plagg av økologisk bomull fremfor syntetiske materialer. Siden økologisk bomull har en mindre innvirkning på miljøet ved produksjon og bruk. Akkurat som på dette plagget. Bomull er ikke fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid, så fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37594