Vindjakke til herre M Tufte Active Jacket v2 M M 049 Vindjakke til herre M Tufte Active Jacket v2 M M 049 Vindjakke til herre M Tufte Active Jacket v2 M M 049 Vindjakke til herre M Tufte Active Jacket v2 M M 049

Tufte Active Jacket v2 M M 049

Vindjakke til herre M

Varenr.: 128239
Tufte Active Jacket v2 M er en vindjakke til herre, i svært lette materialer og alle detaljer er laget så små som mulig. Den er en anvendelig, allsidig og sporty overtrekksjakke perfekt til både tur, trening og hverdags.
Størrelseprodukt
S
M
L
1 199,-
-+
4 på lager.

Tufte Active Jacket v2 Man:
Materiale: 89 % bluesign-nylon og 11 % spandex
Vekt: 152 gram (M)

Farge
Blå
Beskrivelse

Ny og oppdatert vindjakke til dame fra Tufte med nye logodetaljer og farger for sesongen. Dette er en anvendelig, allsidig og sporty overtrekksjakke – perfekt til både tur, trening og hverdags.

I produktutviklingen er det jobbet hardt med detaljene for at jakken skal bli så lett som mulig. Den er laget av et svært lett materiale, og alle detaljer er laget så små som mulig. Jakkens vekt er kun 152 gram i størrelse medium. Materialet er dessuten fukttransporterende, fleksibelt og vindavvisende.

Jakken kan enkelt pakkes ned i hetten. Dette er fint når du vil ha den på lur i tursekken eller med på den daglige sykkelpendlingen – den tar liten plass og veier minimalt. Det er lufting på ryggen og reflekser på ermer og bak på jakken, så du skal synes i mørket. Dette gjør at jakken passer perfekt til turen i nabolaget på kveldstid. Jakken er også vindavvisende noe som passer utmerket på vindfulle dager. Du kan enkelt justere bunnvidden, klipsene er skjult inni lommene slik at de ikke er synlige fra utsiden.

Tufte har også tenkt på detaljene for deg som skal på løpetur. På ryggen er det en hempe som du kan feste hetten i så den ikke henger løst, så slipper du at denne irriterer deg når du er i farta. Ut på tur!

40430