Skjorte til dame L Tufte ECO Long Tee W L 222 NSF Skjorte til dame L Tufte ECO Long Tee W L 222 NSF

Tufte ECO Long Tee W L 222 NSF

Skjorte til dame L

Varenr.: 128445
Tufte ECO Long Tee W er en komfortabel t-skjorte i økologisk bomull til dame. Skjorten har en avslappet passform og lav skuldersøm, og er ekstra lang slik at den passer godt over for eksempel en tights.
Størrelseprodukt
S
M
L
399,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte ECO Long Tee Woman:
Materiale: 80 % økologisk bomull og 20 % resirkulert bomull (155 g/m²)

Farge
Lilla
Beskrivelse

100 % nedbrytbar

Hvordan er det mulig? Jo, den er laget av 20 % resirkulert bomull og 80 % økologisk bomull, helt uten bruk av kjemikalier og er sydd med Tencel-tråd og har i tillegg merkelapper av 100 % økologisk bomull. Disse triksene gjør t-skjorten helt nedbrytbar!

Når t-skjortens lange levetid er over vil den i optimale kompostforhold, med riktig temperatur, bli til jord innen 4 måneder, og kan gjøre plass til nye vekster og nytt liv. I tillegg er t-skjorten veldig komfortabel å ha på seg inntil du eventuelt putter den i jorda.

Fargene i materialet kan variere på grunn av den resirkulerte bomullen i blandingen – dette gjør hvert plagg unikt og desto mer miljøvennlig da materialet ikke er blitt farget på nytt.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

DAME XS S M L XL 2XL
Kroppslengde 160 165 170 175 180 185
Bryst 81 86 92 99 107 117
Midje 65 70 76 83 91 101
Hofte 90 95 101 108 116 126
Skritt 74 77 80 83 86 89

Samarbeid om profilklær

0

Speiderne samarbeider med Tufte om profilklær. Og klærne er i hovedsak laget av bambus, merinoull og resirkulert eller økologisk bomull. Bra for deg og for miljøet!

 

Tufte ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage boxere for menn. Merket har kommet langt siden da, men mantraet står fortsatt like stødig. – Med fokus på miljøvennlige klær til hele familien, har bambus alltid vært det viktigste råmaterialet for oss, forklarer Per Øyvind Jacobsen hos Tufte. – Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen bruk av kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra. Når vi bruker bomull i klærne våre, er målet å bruke økologisk eller resirkulert bomull av god kvalitet. Riktig og viktig med tanke på naturen!

Miljøløftet

Tufte har gitt seg selv et løfte om at de skal begrense bruken av plastfiber i klærne. Det betyr å kutte vanlig polyester. De garanterer at du aldri vil finne fleece av polyester i produktene deres. Polyesterfleece består av mikroplastfibre som løsner i vask og ved bruk, og som forurenser havet og miljøet. Tufte sitt fleecealternativ er laget av 100 % merinoull. Det gir bedre varme, større komfort og lengre varighet – både for forbrukerne og miljøet. Tufte jobber hardt for å bruke emballasje uten plast. Kjøper du klær fra Tufte i en vanlig butikk, kommer noen av dem i pakning, men den er helt plastfri. Mye av den er laget av 100 % resirkulerbar papp. Klær som ikke er i pakning, blir pakket i plast når de sendes ut til kundene fra en nettbutikk. Tufte forteller at de vil bytte ut denne plasten med poser laget av maisstivelse som vil bli tatt i bruk om ikke så veldig lenge.

Glade for samarbeidet

– Vi speiderne og Tufte er glad i å være ute naturen og opptatt av å ta best mulig vare på den. Derfor passer vi godt sammen. Jeg synes det er supert at vi har fått på plass et samarbeid, sier speidersjef Håvard Djupvik fornøyd. Olaf Tufte synes også at det er bra å være på lag med tusenvis av barn, unge og voksne som er glad i å være ute: – Gode turer og fine opplevelser ute i friluft, er gull for oss alle. Men vi vet at klimautfordringene krever iherdig innsats for å finne stadig bedre måter å gjøre ting på. Jeg håper at speiderne og vi hos Tufte kan inspirere hverandre til det!

0

Slik velger du sports-BH

Det er mange modeller å velge mellom. Hvilken type passer deg og dine bryster best?
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40636