Grillspyd Tufte Grillspyd Grillspyd Tufte Grillspyd Grillspyd Tufte Grillspyd Grillspyd Tufte Grillspyd Grillspyd Tufte Grillspyd

Tufte Grillspyd

Grillspyd

Varenr.: 130964
Tufte Grillspyd er et grillspyd som vi har laget sammen med Tufte. Grillgaffelen har ekstra tynne spisser som hindrer pølsen i å knekke og teleskopstangen roterer ikke. Om du gjerne vil spikke grillspyd selv, kan du selvsagt også det: Skaftet kan spikkes slik at håndtaket passer perfekt i din hånd. Lett å bære med seg på tur!
Størrelseprodukt
69,-
-+
100+ på lager.

Visste du at:

Tufte Teleskopisk Grillspyd:
Mål: 81 cm / Pakket Ø 25 x 34 x 180 mm
Vekt: 99 gram
Materiale: Rustfritt stål og gummitre
Produsert i Kina

Beskrivelse
  • Lett å bære med seg på tur.
  • Spor i teleskopstangen gjør at grillspydet ikke roterer av seg selv. Smart!
  • Grillgaffelen har tynne spisser som gjør at pølsen ikke knekker. Enkelt å ta på marshmallows.
  • Skaftet kan spikkes (litt) slik at håndtaket passer perfekt i din hånd.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43185