Grillspyd gravert Tufte Grillspyd Gravert Grillspyd gravert Tufte Grillspyd Gravert Grillspyd gravert Tufte Grillspyd Gravert Grillspyd gravert Tufte Grillspyd Gravert Grillspyd gravert Tufte Grillspyd Gravert

Tufte Grillspyd Gravert

Grillspyd gravert

Varenr.: 131143
Tufte Grillspyd er et grillspyd som vi har laget sammen med Tufte. Grillgaffelen har ekstra tynne spisser som hindrer pølsen i å knekke og teleskopstangen roterer ikke. Om du gjerne vil spikke grillspyd selv, kan du selvsagt også det: Skaftet kan spikkes slik at håndtaket passer perfekt i din hånd. Lett å bære med seg på tur! Navn lasergraveres.
Størrelseprodukt
99,-
100+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte Teleskopisk Grillspyd:
Mål: 81 cm / Pakket Ø 25 x 34 x 180 mm
Vekt: 99 gram
Materiale: Rustfritt stål og gummitre
Produsert i Kina

Tilpass
Beskrivelse
  • Lett å bære med seg på tur.
  • Spor i teleskopstangen gjør at grillspydet ikke roterer av seg selv. Smart!
  • Grillgaffelen har tynne spisser som gjør at pølsen ikke knekker. Enkelt å ta på marshmallows.
  • Skaftet kan spikkes (litt) slik at håndtaket passer perfekt i din hånd.

Om gravering

Vi lasergraverer navn på produktet. Da blir det lettere å holde orden på tur og enklere å finne tilbake til riktig eier når ting og tang blir borte. Graverte produkter byttes ikke.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43366