Dunjakke til dame M Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193 Dunjakke til dame M Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193 Dunjakke til dame M Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193 Dunjakke til dame M Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193 Dunjakke til dame M Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193

Tufte Lynx Hybrid Jacket W M 193

Dunjakke til dame M

Varenr.: 133451

Tufte Lynx Hybrid Jacket dunjakke som er perfekt til en turer på høst, vinter og vår eller også til trening i kjølige temperaturer. Den passer også fint som en varmende jakke på en kald sommerdag. Størrelsen er tilpasset som et ytterlag, hvor du fint kan ha et mellomlag under. Så den er litt romslig i størrelsen. Jakken vil oppleves som en lett dunjakke som ikke er altfor varmende da den har softshellpaneler på ermer, i sidene og på hele hetta. Derav navnet Hybrid Jacket, som henviser til paneler plassert hensiktsmessig med tanke på varmeutvikling og fukttransport, med en relativt lett dunvekt for å gjøre jakken enkel og allsidig å bruke.

Størrelseprodukt
S
M
L
2 499,-
-+
2 på lager.

Tufte Lynx Hybrid Jacket v2 Woman:
Vekt: 362 gram (S)
Materiale: Utside i 100 % polyester (bluesign) / Innside i 100 % nylon (bluesign) / Fyll i 100 % dun (RDS) fra grågås med dunspenst på 700 cuin (100 g/m²)

Farge
  • Rosa
  • Blå
Beskrivelse
  • Hette med stramming og borrelåsfeste, snorstramming med lås nederst.
  • Glidelåslukking med YKK-glidelås.
  • Lommer i sidene med glidelåslukking, innerlomme på brystet.

Ermet er strammere rundt håndledd for å forhindre varmetap, mens nedre kant på jakken kan strammes for en tettere passform. Hetten er uten dun og har strammesnorer i front og borrelåsfeste bak. Foran på jakken er det to praktiske glidelåslommer til det du måtte bringe med deg på tur. Alt i alt er denne jakken er ypperlig turkamerat for deg som liker litt høyere intensitet uten at dette går på bekostning av komforten.

Hybrid-jakken er fylt med RDS-sertifisert dun fra grågås som gir god varme og samtidig garanterer god dyrevelferd under produksjon.

45718