Dunjakke til dame L Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193 Dunjakke til dame L Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193 Dunjakke til dame L Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193 Dunjakke til dame L Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193 Dunjakke til dame L Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193

Tufte Lynx Hybrid Jacket W L 193

Dunjakke til dame L

Varenr.: 133452

Tufte Lynx Hybrid Jacket dunjakke som er perfekt til en turer på høst, vinter og vår eller også til trening i kjølige temperaturer. Den passer også fint som en varmende jakke på en kald sommerdag. Størrelsen er tilpasset som et ytterlag, hvor du fint kan ha et mellomlag under. Så den er litt romslig i størrelsen. Jakken vil oppleves som en lett dunjakke som ikke er altfor varmende da den har softshellpaneler på ermer, i sidene og på hele hetta. Derav navnet Hybrid Jacket, som henviser til paneler plassert hensiktsmessig med tanke på varmeutvikling og fukttransport, med en relativt lett dunvekt for å gjøre jakken enkel og allsidig å bruke.

Størrelseprodukt
S
M
L
2 499,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Tufte Lynx Hybrid Jacket v2 Woman:
Vekt: 362 gram (S)
Materiale: Utside i 100 % polyester (bluesign) / Innside i 100 % nylon (bluesign) / Fyll i 100 % dun (RDS) fra grågås med dunspenst på 700 cuin (100 g/m²)

Farge
  • Rosa
  • Blå
Beskrivelse
  • Hette med stramming og borrelåsfeste, snorstramming med lås nederst.
  • Glidelåslukking med YKK-glidelås.
  • Lommer i sidene med glidelåslukking, innerlomme på brystet.

Ermet er strammere rundt håndledd for å forhindre varmetap, mens nedre kant på jakken kan strammes for en tettere passform. Hetten er uten dun og har strammesnorer i front og borrelåsfeste bak. Foran på jakken er det to praktiske glidelåslommer til det du måtte bringe med deg på tur. Alt i alt er denne jakken er ypperlig turkamerat for deg som liker litt høyere intensitet uten at dette går på bekostning av komforten.

Hybrid-jakken er fylt med RDS-sertifisert dun fra grågås som gir god varme og samtidig garanterer god dyrevelferd under produksjon.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Sertifisert av Responsible Down Standard (RDS) 🪶

En global standard og sertifisering som fokuserer på den etiske behandlingen av ender og gjess i produksjonen av dun- og fjærprodukter. RDS har som mål å sikre at dunen som brukes i produkter som sengetøy og klær kommer fra dyr som behandles humant og ikke utsettes for unødig skade eller mishandling. Dette er en dyrevelferdsstandard, ikke en miljøstandard.

Tufte heier på alle hverdagshelter som står på for å nå sine mål. Tufte har selv som mål å lage klær som er behagelige, ser bra ut og gjør godt. De jobber hver dag for å finne de beste stoffkvalitetene og sikre at plaggene er rene, miljøvennlige og samtidig myke og komfortable. Det er hardt arbeid, men det føles godt – både for Tufte, forbrukerne og kloden.

DAME XS S M L XL 2XL
Kroppslengde 160 165 170 175 180 185
Bryst 81 86 92 99 107 117
Midje 65 70 76 83 91 101
Hofte 90 95 101 108 116 126
Skritt 74 77 80 83 86 89
0

Kjære arbeidsbuksa

Det er få ting som er så allsidig som en god bukse. Fjällräven Keb er den eneste arbeidsbuksa jeg har. Så da er det også den jeg bruker.
0

Ytterlag: Dette må du vite om jakker og bukser

Hva skal du tenke på når du velger jakke og bukse? Se de ulike alternativene og deres fordeler og ulemper.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

45719