121 unike opplevelser i Vinter-Norge Vigmostad Bjørke 121 unike opplevelser

Vigmostad Bjørke 121 unike opplevelser

121 unike opplevelser i Vinter-Norge

Varenr.: 117355
Vigmostad & Bjørke 121 unike opplevelser i Vinter-Norge er boka som du får gode tips til smakfulle overnattingssteder, herlige aktiviteter og behagelige opplevelser fra nord til sør. Om du ser etter noe mer enn klassisk skiferie, har du altså mye godt i vente også om vinteren. Vinter er helt konge også for den som trives best uten ski på beina!
149,-
-+
13 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

121 unike opplevelser i vinter-Norge:
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Forfatter: Torild Moland
Utgitt: 2021
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788241955426
Innbinding: Innbundet
Sider: 299 sider
Vekt: 1263 gram

Beskrivelse

Selv om de færreste av oss er født med ski på beina, har vi lett for å havne i langrennssporet eller utforløypa når vi vil ut i naturen om vinteren. Men den kalde årstiden er også en fin anledning til å prøve alternative aktiviteter: Padleturer blant fjordens isflak, hundekjøring over endeløse vidder, stormtitting på Vestlandet, full rulle med fatbike gjennom snøen, eventyrlig kanefart inn i trollskogen, og ikke minst kveldsshow med nordlys som underholdning.

Samtidig er vinteren som skapt for velvære og det gode liv. Ingenting smaker bedre enn peiskos, flytende badstuer og himmelske måltider etter spreke opplevelser i snø og kulde – enten spaopphold ved et hyggelig høyfjellshotell eller rolige dager i et fiskevær med gourmetmat.

29332