Tursko til barn 33 Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410 Tursko til barn 33 Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410 Tursko til barn 33 Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410 Tursko til barn 33 Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410 Tursko til barn 33 Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410

Viking Tind Mid GTX Jr 33 2410

Tursko til barn 33

Varenr.: 126719
Viking Tind Mid GTX er en lett, tursko til barn, med mellomhøy profil som er designet for utvidet støtte og smidighet, slik at de kan bevege seg raskere og mer komfortabelt uansett terreng. Skoen er vanntett med Gore-Tex-membran, og har hurtigsnøring for raskere overganger og en smidig passform. En slitesterk konstruksjon, med ekstra tåforsterkning og beskyttende gjørmebeskyttelse, holder føttene tørre og beskyttet under våte og gjørmete forhold. Innvendig gir en lett EVA-innersåle forbedret demping.
Skostørrelseprodukt
1 299,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Viking Tind Mid GTX:
Materiale: Fôr i Gore-Tex Extended Comfort / Innersåle i EVA / Mellomsåle i Ethylene-Vinyl Acetate (EVA) / Yttersåle i Naturgummi
Passform: Normal

Farge
  • Rød
  • Grønn
Beskrivelse
  • Vanntett med Gore-Tex.
  • Hurtigsnøring for rask på/av og justerbar passform.
  • Ekstra stabilitet og støtte.
  • Ergonomisk passform for føtter som vokser.
  • Kant som beskytter mot søle og slitasje.
  • Ekstra godt grep.

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38898