Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF Gavepakke med brettekopper Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF

Wildo Fold-A-Cup Bio 2,5 dl 3 pk. NSF

Gavepakke med brettekopper

Varenr.: 130745
Wildo Fold-A-Cup Bio er en pakke med tre brettekopper med speidermotiv. Koppene er laget av 50 % bioplast fra sukkerrør, uten at det går på bekostning av kvalitet og resirkulerbarhet.
150,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

Wildo Fold-A-Cup Bio:
Volum: 2,5 dl
Vekt: 24 gram
Mål: 92 x 94 x 54 mm / Brettet 92 x 75 x 29 mm
Materiale: Thermoplastic Elastomer (TPE)

Farge
  • Rosa
  • Grønn
  • Brun
Beskrivelse

Designet på Wildo Fold-A-Cup er anerkjent av Svensk Form Copyright Panel.

En grønnere variant

Wildo Fold-A-Cup Bio er laget av 50 % bioplast fra sukkerrør, uten at det går på bekostning av kvalitet og resirkulerbarhet. Men det reduserer bruken av fossilt råstoff og senker karbondioksidutslippet betraktelig. Et godt alternativ!

Kortreist klassiker fra Wildo! I 1979 satte Ingvar Svantesson seg som mål å gjøre det enkelt for friluftsfolk og komme seg ut på tur. Han mente at lav vekt og lang holdbarhet var viktig. Og sammen med Jan Andersson, som hadde lang fartstid som kaptein i det svenske forsvaret, utviklet de den klassiske turmatboksen Tallrikslådaen. Selv om neste generasjon har overtatt Wildo og utviklet produktene videre, produserer fabrikken fortsatt alt lokalt i Borås i Sverige.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

42966