Puslespill WOSM Scouts Gilwell Park White House Jig Puslespill WOSM Scouts Gilwell Park White House Jig Puslespill WOSM Scouts Gilwell Park White House Jig

WOSM Scouts Gilwell Park White House Jig

Puslespill

Varenr.: 321443
WOSM Scouts Gilwell Park White House Jigsaw 1000 Piece er et puslespill med 1000 brikker og motiv fra Gilwell Park utenfor London. Puslespillet er spesiallaget for å feire 100 års jubileet til Gilwell Park.
219,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Beskrivelse

Scouts Gilwell Park White House Jigsaw 1000 Piece:

  • Mål: 69 x 48 cm
  • Brikker: 1000 brikker
  • Materialer: Resirkulert kartong

Om Gilwell Park

Speidersenteret Gilwell Park nær London i England, har i 100 år tatt i mot besøk fra speidere fra hele verden.

I 1919 kjøpte Wiliam de Bois Maclaren området fordi han ønsket å gi speiderne i London et leirsted. Hovedhuset var i dårlig stand og området var overgrodd. Roverne startet oppryddingen, men på deres første besøk var jordene så våte at de ikke fant et eneste sted de kunne sette opp teltene sine. De endte med å tilbringe natten i gartnerens skur. De kalte skuret The Pigsty, og det står der den dag i dag.

Gilwell Park har siden vokst og utviklet seg i takt med speiderbevegelsen og årlig besøker 40.000 speidere speidersenteret.

Forkortelsen WOSM står for World Organization of the Scout Movement, og dette er verdensorganisasjonen til speidere over hele verden.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

7955