Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey Kaffepresse AeroPress 300 ml Grey

AeroPress 300 ml Grey

Kaffepresse

Varenr.: 128040
AeroPress er en prisbelønnet, amerikansk kaffepresse for kaffeelskere. Den veier lite, er enkel i bruk (etter litt trening) og lager supergod kaffe på kort tid. Leveres med 350 papirfilter.
449,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

AeroPress Original Coffee Maker:
Materiale: Polypropylen
Volum: 296 ml
Mål: 10 x 11 x 14 cm
Vekt: 226 gram

Farge
Grå
Beskrivelse

Skal du lage kaffe til mange med Aeropress må du beregne god tid. Resultatet er imidlertid verdt å vente på. Aeropress fungerer ved at kaffen håndpresses gjennom et papirfilter eller metallfilter (ekstrautstyr). Her bruker du filtermalt kaffe og kaffenerdene sverger til at den må være nykvernet. Husk derfor å ta med deg kaffekverna på turen. Med Aeropress brygger du med 2,5 dl vann og 18 gram kaffe om gangen.

Aeropress er en av bryggemetodene som danner skum, dette må du ikke få i kaffen, da det gir en bismak på kaffen, mener ekspertene. Selve Aeropressen består av mange deler, og noen gramjegere kan nok synes at den er litt tung å bære med seg på tur.

Er det første gang du skal på tur med Aeropress, og ønsker å fremstå som en skikkelig turbarista for dine turkamerater, kan det være lurt å tørrtrene litt hjemme først. Eventuelt kan Aeropress fungere som ypperlig problemløsningsoppgave rundt leirbålet.

I pakken:

  • Stempel og kammer
  • Røredings
  • Måleskje (14 gram)
  • 350 filter
  • Filterholder (rommer 350 papirfilter)
  • Trakt

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

40231