Papirfilter til Aeropress Aeropress Papirfilter 350 stk. Papirfilter til Aeropress Aeropress Papirfilter 350 stk. Papirfilter til Aeropress Aeropress Papirfilter 350 stk.

Aeropress Papirfilter 350 stk.

Papirfilter til Aeropress

Varenr.: 206196
Aeropress Papirfilter er en pakke med 350 stk. papirfilter til Aeropress kaffepresse. Filteret kan komposteres og kan kastes i matavfall. Filteret kan faktisk også skylles, tørkes og brukes flere ganger!
89,-
-+
11 på lager.

Aeropress Papirfilter:
Mål: Ø 63,5 mm
Vekt: 64 gram
Antall: 350 filter

Beskrivelse

Med Aeropress beveger vi oss for alvor over i kaffenerdenes verden. Skal du lage kaffe til mange med Aeropress må du beregne god tid. Resultatet er imidlertid verdt å vente på. Aeropress fungerer ved at kaffen håndpresses gjennom et papirfilter eller metallfilter (ekstrautstyr). Her bruker du filtermalt kaffe og kaffenerdene sverger til at den må være nykvernet. Husk derfor å ta med deg kaffekverna på turen. Med Aeropress brygger du med 2,5 dl vann og 18 gram kaffe om gangen. Aeropress er en av bryggemetodene som danner skum, dette må du ikke få i kaffen, da det gir en bismak på kaffen, mener ekspertene. Selve Aeropressen består av mange deler, og noen gramjegere kan nok synes at den er litt tung å bære med seg på tur. Er det første gang du skal på tur med Aeropress, og ønsker å fremstå som en skikkelig turbarista for dine turkamerater, kan det være lurt å tørrtrene litt hjemme først. Eventuelt kan Aeropress fungere som ypperlig problemløsningsoppgave rundt leirbålet.

7710