Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey Kaffepresse med kopp Aeropress Go 200 ml Grey

Aeropress Go 200 ml Grey

Kaffepresse med kopp

Varenr.: 740703
AeroPress Go er en reiseversjon med kopp av den prisbelønnet, amerikansk kaffepresse for kaffeelskere. Den veier lite, er enkel i bruk (etter litt trening) og lager supergod kaffe på kort tid. Leveres med 350 papirfilter.
487,-
-+
3 på lager.

AeroPress Go:
Materiale: Polypropylen
Volum: 237 ml
Mål: Ø 10 x 14 cm / Kun presse Ø 9 x 12 cm
Vekt: 326 gram

Beskrivelse

Skal du lage kaffe til mange med Aeropress må du beregne god tid. Resultatet er imidlertid verdt å vente på. Aeropress fungerer ved at kaffen håndpresses gjennom et papirfilter eller metallfilter (ekstrautstyr). Her bruker du filtermalt kaffe og kaffenerdene sverger til at den må være nykvernet. Husk derfor å ta med deg kaffekverna på turen. Med Aeropress brygger du med 2,5 dl vann og 18 gram kaffe om gangen.

Aeropress er en av bryggemetodene som danner skum, dette må du ikke få i kaffen, da det gir en bismak på kaffen, mener ekspertene. Selve Aeropressen består av mange deler, og noen gramjegere kan nok synes at den er litt tung å bære med seg på tur.

Er det første gang du skal på tur med Aeropress, og ønsker å fremstå som en skikkelig turbarista for dine turkamerater, kan det være lurt å tørrtrene litt hjemme først. Eventuelt kan Aeropress fungere som ypperlig problemløsningsoppgave rundt leirbålet.

I pakken:

  • Stempel og kammer
  • Filterdings
  • Røredings
  • Måleskje (14 gram)
  • 350 filter
  • Filterholder (rommer 20 papirfilter)
  • Kopp med lokk (444 ml)
7712