Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey Klemmeflaske med vannrenser Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey

Lifestraw Peak Squeeze 1 liter DarkGrey

Klemmeflaske med vannrenser

Varenr.: 129351
Lifestraw Peak Squeeze er en komprimerbar flaske med vannfilter laget av førsteklasses materialer og kan være med på lange turer uten at du må bekymre deg for rifter eller hull. Flasken veier bare 102 gram og kan rulles sammen slik at den får plass i de fleste lommer. Den kan brukes som sugerørfilter, flaske eller kobles til andre Peak-produkter for å passe best til dine preferanser. Filtermembranens tetthet er optimalisert for best mulig flyt og det smarte munnstykket forhindrer lekkasje. Det er også enkelt å koble flasken din sekken med en karabiner eller tau.
665,-
-+
0 på lager. Tilbake om 6 dager.

Visste du at:

Lifestraw Peak Squeeze:
Volum: 1 liter
Vekt: 102 gram
Mål: 120 x 308 mm
Filteret holder til 2000 liter

Farge
Grå
Beskrivelse
  • Forbedret mikrofilterytelse: Det omkonstruerte membranet og tilpassede backwash-tilbehøret gir bedre ytelse mot sand og grums, og opprettholder god flyt over lange strekninger.
  • Ekstrem holdbarhet: 2x tykkere, førsteklasses materialer gjør den tøffere og ekstremt lekkasjesikker.
  • Høyt allsidig betyr at det sammenleggbare klemmeflaske-systemet er designet med enhver anledning i tankene. Bruk den som en flaske, klem vann gjennom den i kokekar eller annet drikkeutstyr, bruk den som et sugerør, fjern filteret for å bruke den som et oppbevaringssystem, eller koble til andre Peak-produkter.
  • Membranmikrofilteret kan rense opptil 2000 liter. Vvannet vil stoppe å strømme gjennom når filteret har nådd slutten av levetiden.
  • Oppfyller US EPA og NSF P231 drikkevannsstandarder for fjerning av bakterier og parasitter.
  • BPA-fri, FDA-godkjent, førsteklasses materialer.

Lifestraw-produktene er strengt testet for å møte sikkerhetsprotokoller fastsatt av US Environmental Protection Agency (EPA) og NSF International/ANSI. Lifestraw Peak beskytter mot: 99,999999 % av bakterier 99,999% av parasitter 99,999 % av mikroplast, sand, grums og uklarheter.

I pakken:

  • LifeStraw Peak Series 1 liter sammenleggbar klemmeflaske med skrulokk og feste
  • Backwash-utstyr
  • Brukermanual
41543