Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey Vannrenser Lifestraw Peak Straw DarkGrey

Lifestraw Peak Straw DarkGrey

Vannrenser

Varenr.: 129350
Lifestraw Peak Straw er et ultralett personlig filter som er laget av bærekraftige materialer av høy kvalitet. Med en vekt på bare 65 gram får du 5 år med trygt vann rett i håndflaten. Dette er et produkt alle turgåere bør ha med seg på reise. Drikk direkte fra innsjøer, elver og bekker eller fyll opp en flaske.
399,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Lifestraw Peak Personal Straw:
Vekt: 65 gram
Mål: Ø 32 x 195 mm
Holdbarhet: 5 år ved oppbevaring i romtemperatur
Filteret holder til 4000 liter

Farge
Grå
Beskrivelse
  • Forbedret mikrofilter-ytelse med nytt, omkonstruert filter hjelper til med å redusere tilstopping fra sand og slam for bedre flyt over lang tid.
  • Ekstrem holdbarhet med materialer av høy kvalitet gjør Lifestraw tøffere og mer lekkasjesikker.
  • Ultralett slik at den får plass nesten hvor som helst i sekk eller lommer så du alltid kan ha den tilgjengelig på tur.
  • Svært allsidig: Kan også festes til de fleste vannflasker med et avtakbart gjengelokk på bunnen.
  • Langvarig membranmikrofilter vil klare å rense opptil 4000 liter vann, det er nok drikkevann for en person i over 5 år.

Lifestraw beskytter mot bakterier, parasitter, mikroplast, grums, sand og andre urenheter i vann. Lifestraw-produktene er strengt testet for å møte sikkerhetsprotokoller fastsatt av US Environmental Protection Agency (EPA) og NSF International/ANSI. Filteret beskytter mot: 99.999999 % av bakterier 99.999 % av parasitter 99.999 % av mikroplast, sand, grums og uklarheter.

Lifestraw Peak Straw er en ny versjon av det populære produktet og har blitt omformet for å legge til allsidighet og et oppdatert design med nye farger.

41542