Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter Speidersekken til barn Asivik Hiker Backpack 60 liter

Asivik Hiker Backpack 60 liter

Speidersekken til barn

Varenr.: 128043
Asivik Hiker Backpack er en super juniorsekk til ferske og erfarne speidere. For enkel tilgang og god oversikt har sekken ett stort rom på innsiden av frontlommen. Ryggsekken har et justerbart bæresystem slik at de kan tilpasses barnets høyde. Flott barnesekk til fjelltur, reise og speiderleir!
1 299,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Asivik Hiker Backpack 60L:
Volum: 60 liter
Kroppslengde: 150–185 cm
Vekt: 1660 gram
Mål: Pakket 25 x 54 x 9 cm
Materialer: 450D ribstop-polyester / Bunn i 600D polyester / PFC-fri
Regntrekkstørrelse: Passer fint med 50–75 liter

Farge
  • Blå
  • Sort
Beskrivelse
  • Bæresystemet er optimalisert for barnets kropp og er lettere, og mer fleksibelt slik at det også er lett å bruke på en slank kropp. Det hele kan selvfølgelig justeres etter hvert som barna vokser.
  • For å gjøre det enkelt og oversiktlig for barna å finne frem til tingene sine, består sekken av ett stort rom, med full åpning foran slik at du kan se hele innholdet i vesken på en gang. Sekken kan sekken åpnes helt opp i toppen.
  • Frontåpningen har to lommer på innsiden; en flat lomme for ting som ikke bør krølles og en stor nettinglomme slik at du enkelt kan se tannbørsten, turbestikket, lommelykten og andre småting.
  • Det er gode muligheter for å feste underlag og andre greier på utsiden av sekken. På lokket er det to hemper, foran er det strikk med spenne og på hver side er det to kompresjonsstropper.

Dette er et godt nok

Her mener vi at du får mye for pengene. Du må kanskje bruke det litt skånsomt eller være klar for å reparere. Men det får jobben gjort og du kommer deg ut på tur. Godt nok!

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40234