Tarp til hengekøye Asivik Ultralight Tarp 3 x 2,9 m Tarp til hengekøye Asivik Ultralight Tarp 3 x 2,9 m Tarp til hengekøye Asivik Ultralight Tarp 3 x 2,9 m

Asivik Ultralight Tarp 3 x 2,9 m

Tarp til hengekøye

Varenr.: 187172
Asivik Ultralight Tarp er en haikeduk i dobbeltsilikonisert ripstop nylon som brukes til alt fra rask lunsjgapahuk til hengekøyetak. Enkel montering (turstaver, teltstenger, og trær).
1 169,-
-+
0 på lager. Tilbake om 18 dager.

Vi har aldri ryddet så mye før: Se alt på Outlet!

Asivik Ultralight Tarp:
Mål: 300 x 290 cm / Pakket Ø 10 x 23 cm
Vekt: 489 gram
Vannsøyle: 3000 mm
Materiale: Double silikonisert rip-stop nylon 15D

Farge
  • Gul
  • Grønn
Beskrivelse

Leveres med:

  • 6 x bardunliner 360 cm

(Leveres uten flaske.)

Om tarp

En tarp er det samme som en gapahuk. En gapahuk kan bygges med både stokker og tau som reisverk, har du med ordentlig utstyr er det bare å improvisere. Finn et sted mellom to trær som kan egne seg til soving - alle bør få god plass. Det er også en fordel om gapahuken ikke er så langt unna bålet. Blir det dårlig vær, er det fint å kunne sitte foran bålet inne i gapahuken.

Asivik er de danske speidernes eget varemerke! Produktene tåler en trøkk og er testet av erfarne speidere på turer over hele verden. Danske Spejder-Sport videreutvikler Asivik i samarbeid med både norske og svenske speidere. Resultatet er miljøvennlige produkter som er både enkle, solide, funksjonelle. Overflødige detaljer er fjernet for å gi speidere kvalitetsprodukter til en god pris.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5837