23013 23013 23013 23013 23013 23013 23013 23013

Bergans Alpinist Medium 110 13279

Storsekk

Varenr.: 112870
Bergans Alpinist v6 Medium 110 L er selve flaggskipet blant ryggsekkene fra Bergans og er en av deres største og mest robuste ryggsekker, laget for å tåle ekstreme utfordringer i krevende miljø. Denne solide ryggsekken har bæresystemet QSS VI, som er utviklet for høy komfort også ved tung oppakning. Den nyeste versjonen av ryggsekkene i Alpinist-serien er oppdatert med Curdura-materiale og Bergans FlowPanel i ryggen. Materialet er lett uten at det går på bekostning av slitestyrke, og det nye ryggpartiet gir bedre luftstrøm og ventilasjon mellom sekken og ryggen. En annen smart funksjon er det avtakbare topplokket, som kan gjøres om til romslig hoftesekk. Praktisk når du er i basecamp og har lyst til å utforske nærområdet.
FargeproduktBergans 13279 Black WaxedYellow
Storsekk Bergans Alpinist Medium 110 13279
4 399,-
-+
2 på lager.
Bergans Alpinist Medium 110:
Volum: 110 liter
Vekt: 3270 gram
Rygglengde: 43–62 cm
Materiale: 305D Cordura ripstop / 400D Cordura Velocity Dobby
Anbefalt pakkvekt fra 20 kg.
Beskrivelse

Bæresystem

Sjette generasjon QSS VI gjør ryggsekken lettere og mer komfortabel enn noen gang. Vekten overføres med støtabsorberere som reduserer belastningen. Individuell høydejustering av venstre og høyre skulderrem. Ventilerende Bergans FlowPanel™ i ryggflaten. Justerbare strammeremmer øverst.

Sekkepose

Det store hovedrommet kan deles inn i to separate rom, og den store frontåpningen gjør innholdet i sekken lett tilgjengelig. Toppåpning med snølås.

Lommer

To store sidelommer med glidelåsåpning og mulighet for feste av ski, vandrestaver eller fiskestang bak. Stor frontlomme med glidelås for organisering av innholdet i sekken.

Hoftebelte

Komfortabelt hoftebelte med god bevegelighet. Feste for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at ryggsekken kan trekkes nærmere kroppen.

Topplokk

Det avtakbare topplokket kan brukes som en 10 liters hoftesekk for kortere dagsturer. Lokket er høydejusterbart og har to store utvendige lommer med glidelås.

 • Rygg, skulderremmer og hoftebelte med ventilerende mesh.
 • Kompresjonsremmene på sidene kan vendes mot fronten og brukes til feste av utstyr.
 • Nye Alpinist har flere festepunkter for PLUS-systemet.
 • 3 multifunksjonelle tilbehørsremmer til PLUS-systemet følger med ryggsekken.
 • Justerbar brystrem.
 • Nøkkelkrok.
 • Feste for isøks/vandrestav.
 • Justerbar brystrem.
 • Klargjort for drikkesystem.
 • To store bærehåndtak.
 • YKK-glidelåser.
 • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.

Om speiderdrakta

Da Robert Baden-Powell startet speiderbevegelsen, innførte han speiderdrakten for å viske ut sosiale skillelinjer mellom speiderne.

 

 

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

23013