23017 23017 23017 23017

Bergans Alpinist Large 130 13279

Storsekk

Varenr.: 112874
Bergans Alpinist v6 Large 130 L er selve flaggskipet blant ryggsekkene fra Bergans og er en av deres største og mest robuste ryggsekker, laget for å tåle ekstreme utfordringer i krevende miljø. Denne solide ryggsekken har bæresystemet QSS VI, som er utviklet for høy komfort også ved tung oppakning. Den nyeste versjonen av ryggsekkene i Alpinist-serien er oppdatert med Curdura-materiale og Bergans FlowPanel i ryggen. Materialet er lett uten at det går på bekostning av slitestyrke, og det nye ryggpartiet gir bedre luftstrøm og ventilasjon mellom sekken og ryggen. En annen smart funksjon er det avtakbare topplokket, som kan gjøres om til romslig hoftesekk. Praktisk når du er i basecamp og har lyst til å utforske nærområdet.
FargeproduktBergans 13279 Black WaxedYellow
Storsekk Bergans Alpinist Large 130 13654
Storsekk Bergans Alpinist Large 130 13279
4 653,-
-+
Forventet til lager 28.09.2021
Bergans Alpinist Medium 130:
Volum: 130 liter
Vekt: 3570 gram
Rygglengde: 43–62 cm
Materiale: 305D Cordura ripstop / 400D Cordura Velocity Dobby
Anbefalt pakkvekt fra 20 kg.
Beskrivelse

Bæresystem

Sjette generasjon QSS VI gjør ryggsekken lettere og mer komfortabel enn noen gang. Vekten overføres med støtabsorberere som reduserer belastningen. Individuell høydejustering av venstre og høyre skulderrem. Ventilerende Bergans FlowPanel™ i ryggflaten. Justerbare strammeremmer øverst.

Sekkepose

Det store hovedrommet kan deles inn i to separate rom, og den store frontåpningen gjør innholdet i sekken lett tilgjengelig. Toppåpning med snølås.

Lommer

To store sidelommer med glidelåsåpning og mulighet for feste av ski, vandrestaver eller fiskestang bak. Stor frontlomme med glidelås for organisering av innholdet i sekken.

Hoftebelte

Komfortabelt hoftebelte med god bevegelighet. Feste for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at ryggsekken kan trekkes nærmere kroppen.

Topplokk

Det avtakbare topplokket kan brukes som en 10 liters hoftesekk for kortere dagsturer. Lokket er høydejusterbart og har to store utvendige lommer med glidelås.

 • Rygg, skulderremmer og hoftebelte med ventilerende mesh.
 • Kompresjonsremmene på sidene kan vendes mot fronten og brukes til feste av utstyr.
 • Nye Alpinist har flere festepunkter for PLUS-systemet.
 • 3 multifunksjonelle tilbehørsremmer til PLUS-systemet følger med ryggsekken.
 • Justerbar brystrem.
 • Nøkkelkrok.
 • Feste for isøks/vandrestav.
 • Justerbar brystrem.
 • Klargjort for drikkesystem.
 • To store bærehåndtak.
 • YKK-glidelåser.
 • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

23017