Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 557 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 557 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 557

Bergans Nordmarka Snapback Cap 557

Caps

Varenr.: 127136
Nordmarka Snapback Cap er en kul og komfortabel snapback-caps som er designet for besvisste hoder som tenker på både naturen og stilen. Nordmarka-kolleksjonen er inspirert av Bergans klassikere, og som kombinerer tradisjonell og moderne design på en naturlig måte. Den ser og føles mer klassisk ut enn noen gang, og bruken av bærekraftige materialer har økt markant. Disse slitesterke produktene er utviklet for alle slags små eventyr i hverdagen, både ute i naturen og på byen. De har svært gode tekniske egenskaper samt en optimal passform som sikrer førsteklasses komfort. Hvis du vil nyte naturen med mindre avtrykk på miljøet, er Nordmarka-serien for deg.
399,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Nordmarka Snapback Cap:
Vekt: 95 gram
Materiale: 98 % økologisk bomull og 2 % elastan. Økologisk bomull innebærer redusert bruk av kjemikalier som sprøytemidler i bomullsdyrkingen, og det benyttes ikke genmodifiserte planter.

Farge
Blå
Beskrivelse

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

Om Bergans Nordmarka

0

Bergans' Nordmarka-kolleksjon er inspirert av deres klassikere, og kombinerer tradisjonelt og moderne design på en naturlig måte. Den ser og føles mer klassisk ut enn noen gang, og bruken av bærekraftige materialer har økt markant. Disse slitesterke produktene er utviklet for alle slags små eventyr i hverdagen, både ute i naturen og på byen. De har svært gode tekniske egenskaper samt en optimal passform som sikrer førsteklasses komfort. Hvis du vil nyte naturen med mindre avtrykk på miljøet, er Nordmarka-serien for deg.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39321