Hoftesekk Bergans Driv HipPack 6 liter 25371 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 6 liter 25371 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 6 liter 25371 Hoftesekk Bergans Driv HipPack 6 liter 25371

Bergans Driv HipPack 6 liter 25371

Hoftesekk

Varenr.: 127203
Bergans Driv HipPack 6 er den perfekte hofteseken når du forbereder deg for en rask og enkel dagstur, og du synes en ryggsekk rett og slett blir for mye. Med denne smarte, praktiske og allsidige rumpetasken får du enkelt med deg det viktigste på en komfortabel og effektiv måte. Den har et stort hovedrom, ventilert og behagelig FlowPanel-rygg, fleksible hoftelommer for smarttelefon, elastisk snor på utsiden for ekstra utstyr, og dobbel flaskeholder med elastisk lås. Av og til er litt mer enn nok!
799,-
-+
8 på lager.
18 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Driv HipPack 6:
Volum: 6 liter
Vekt: 340 gram
Mål: 76 x 24 x 12 cm
Hoftebelte: 70–130 cm
Materiale: Nylon 210 D ripstop
Anbefalt pakkvekt: 2 kg

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering som gir en vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.
  • Hanskevennlig spenne i midten med elastiske nettholdere på begge sider som gir mange muligheter for størrelsesjustering. Ekstra kompresjonsflaskeholder for mindre bevegelse av hoftesekken.
  • Doble flaskeholdere med kompresjon, hoftelommer med glidelås på begge sider, stort hovedrom med glidelåslomme på innsiden.
  • Feste til hundebånd.
  • Nøkkelkrok.
  • YKK-glidelåser.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39388