Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616 Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616 Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616 Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616 Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616 Storsekk Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616

Bergans Powerframe Bigpack 130+ 2616

Storsekk

Varenr.: 129881

Bergans Powerframe Bigpack 130+ er en oppdatert versjon av Bergans største og mest robuste ryggsekk. Med sin avstivede pakkramme i aluminium og det prisbelønte bæresystemet har denne giganten en design som gjør at du kan bære store og tunge oppakninger på en enkel måte. Hvis du strever med å få plass til alt i sekken, kan denne enkelt fjernes slik at du kan koble oppakningen direkte til rammen. Med pakkrammen fri er det praktisk talt bare din egen bærekapasitet som setter grensene for hva du kan få med deg. Det er ikke bare rammekonstruksjonen som er forbedret i denne utgaven av vår legendariske PowerFrame. Hoftebeltet har nå blitt enda bedre og mer ergonomisk formet, noe som øker bærekomforten ytterligere.

5 200,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

 • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
 • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
 •  

Bergans Powerframe Bigpack 130+:
Volum: 130 liter
Vekt: 5420 gram
Mål: 68 x 85 x 32
Rygglengde: 37–62 cm
Hoftebelte: 97–130 cm
Anbefalt pakkvekt: 20–70 kg
Materiale: Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering. Produktet inneholder bluesign-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.

Farge
Grå
Beskrivelse

Hvis du lurer på hva plusset i navnet betyr, viser det til de avtakbare sidelommene som rommer 10 til 12 liter hver, og som kommer i tillegg til selve sekken på 130 liter. Hvis du tar av lommene, kan du koble dem sammen med glidelås og bære dem som en egen liten ryggsekk. Ved å fjerne den ene eller begge sidelommene frigjør du plass til å feste annet utstyr på siden av ryggsekken, for eksempel ski eller jaktgevær.

 • Et komfortabelt 3-lags selesystem med individuell høydejustering av venstre og høyre skulderrem. PowerFrame – utvendig ramme beregnet for en oppakning på over 30 kilo. Konstruksjonen er stiv og motstandsdyktig nok til å tåle ekstrem belastning. Justerbare toppstrammere.
 • Fleksibel brystrem. Avtakbar ryggsekk. Sterk pakkramme i aluminium for tung oppakning. Kan brukes med 4124 Bird bag. Topplokket har uttak for radioantenne, som kan monteres begge veier.
 • Ekstra stort hovedrom som kan deles inn i to separate rom. Tre innganger: toppåpning med snølås, to frontåpninger med doble glidelåser – en i øverste rom og en i nederste rom. Tre kompresjonsremmer i sidene. Sekken kan kobles fra pakkrammen i aluminium, slik at du kan feste oppakningen direkte til rammen og bæresystemet, som deretter kan brukes separat til å frakte andre ting, som kasser, jaktbytte osv. Molle-systemet rundt sekken gir mange muligheter for å stroppe fast det du måtte ønske til ryggsekken.
 • To avtakbare og utvidbare sidelommer, som kan kobles sammen med glidelås og brukes som en egen ryggsekk. Hver sidelomme har et volum på 10–12 liter. En innerlomme i mesh i frontåpningen gir plass til småting. Stor lomme i topplokket og en liten lomme inne i lokket, med nøkkelkrok. Utvendig lomme for feste av ski, våpen, vandrestaver og fiskestenger.
 • Bergans Cradle Motion – en kurveformet funksjon som overfører belastning direkte fra den lastbærende strukturen til hoftebeltet, slik at hoftebeltet beveger seg på en vuggende måte når du går. Gir større bevegelsesfrihet og sikrer bedre balanse, stabilitet og bærekomfort. Med festepunkter for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at sekken kan trekkes nærmere kroppen.
 • Avtakbart flytende topplokk med flere festepunkter.
 • Kraftig bærehåndtak foran og bak.
 • Rikelig med festepunkter over hele sekken.
 • YKK glidelåser.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

42087