Pakksekk til Ally Bergans Ally Packsack 225 liter Green

Bergans Ally Packsack 225 liter Green

Pakksekk til Ally

Varenr.: 366390
Bergans Ally Packsack with Carring Streaps er en solid pakksekk som passer til alle Ally-kanoer. Laget i samme materiale som kanoduken og leveres med vannavvisende rullelukking og skulderstropper. Sekken kan bæres på ryggen uten pakkramme.
1 600,-
-+
14 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Fjällräven, Silva, Darn Tough og Bliz. Se alle supertilbudene.

Bergans Ally Packsack with Carring Streaps:
Volum: 225 liter
Vekt: 215 gram
Mål: 112 x 42 x 50 cm

Farge
Grønn
Beskrivelse

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5655