Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410 Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410 Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410 Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410 Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410 Padleåre Helsport Stream Pro Paddle 10410

Helsport Stream Pro Paddle 10410

Padleåre

Varenr.: 128137
Helsport Stream Pro Paddle er en firedelt universalpadleåre for packrafting, med optimal balanse mellom vekt, ytelse og pris. Alle delene er like lange for enkel oppbevaring på ryggsekken eller sykkelen. Det lette ABS-bladet gir Stream Pro Paddle styrke og stivhet. Skaftet i komposittkonstruksjon sørger for komfort ved lange dager på vannet. Låsemekanismen lar deg låse bladet i ulike vinkler. Dryppringer på skaftet minimerer mengden vann som kommer inn i packraften.
1 499,-
-+
0 på lager. Tilbake om 11 dager.

Visste du at:

Helsport Stream Pro Paddle:
Vekt: 1,1 kg
Lengde: 230 cm
Materiale: Kompositt og ABS

Farge
  • Grå
  • Sort
Beskrivelse
  • Fire deler – alle i samme størrelse for enkel transport på ryggsekken.
  • ABS-blad for slitestyrke og stivhet.
  • Bladets vinkel kan justeres for ulike typer padlestiler (45 / 0 / –45 grader).

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40328