Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804 Tunnelltelt til 3 Helsport Scouter Lofoten 3 20804

Helsport Scouter Lofoten 3 20804

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 128135
Helsport Scouter Lofoten 3 Tent er et robust, slitesterkt og praktisk tunneltelt med god plass. Teltet har en stor frontåpning som gir flere bruksmuligheter. En lav og to høye ventiler sørger for et godt inneklima. Romslig innvendig volum og god plass i forteltet.
5 199,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

 • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
 • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Helsport Scouter Lofoten 3 Tent:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 3750 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 5000 mm
Materiale: Ytterduk av PU-belagt 50D R/S / Innertelt av 68D polyester / Gulv av PU-belagt 75D polyester / Stenger 7001-T6 aluminium Ø 9,5 mm / Impregnering DWR C6

Farge
Grønn
Beskrivelse
 • Romslig og slitesterkt tunneltelt med fornuftig vekt.
 • Minimalt antall sømmer for å redusere potensialet for vannlekkasje, og øke holdbarheten.
 • Aerodynamiske vinkler for å øke vindmotstanden.
 • Tilt Ventilation System – Justerbar bunnventilasjon som kan sende ventilasjonen i teltet forover eller bakover.
 • Stenger med fargekoder.
 • Forhåndbøyde stenger for å øke vindmotstanden.
 • Optimalisert stangform for å forbedre aerodynamikk og plass inne.
 • To stk åpninger i fortelt: Dør venstre + foran.
 • Yttertelt, innertelt og bunnduk i lyse farger.
 • Løkker til bunnduk.
 • Romslig fortelt med stor frontåpning for å bedre lagring og utsikt.
 • Innvendige lommer for å organisere ting og utstyr.

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40326