Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510 Tunnelltelt til 3 Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510

Helsport Adventure Lofoten SL 3 10510

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 126245
Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent er et superlett tunnelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Praktisk, vindstabilt og allsidig helårstelt med mulighet til å åpne hele fronten. Alle detaljer er designet for å gjøre teltet så slitesterkt og lett som mulig. Teltet tar liten plass i sekken, har en ekstra åpning i vestibylen. Flott kombinasjon av lav vekt og god beskyttelse for fotturer i fjell og skog. En lav og to høye ventiler sørger for et godt inneklima. Romslig innvendig volum og god plass i vestibylen gjør dette teltet til en perfekt turvenn. Perfekte kombinasjon av lav vekt og god beskyttelse.
11 499,-
-+
8 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 2350 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 3000 mm
Materiale: Ytterduk av nylon R/S 15 D som er silikonbelagt på begge sider DWR C6 / Gulv av PU-belagt nylon R/S 40 D
Farge
Grå
Beskrivelse

 

Helsport oppfordrer deg til å bruke produktene deres mye, lenge og i all slags vær. Med over 70 års erfaring fra klodens mest ugjestmilde miljøer kan du stole på at Helsport-utstyret ditt vil beskytte deg, når du pusher på det lille ekstra og utfordrer deg selv. Til nye fantastiske opplevelser utenfor komfortsonen. For det er som vår produktutvikler Snorre sier: “Det er da du får de største opplevelsene.”

Et Helsport-produkt er designet for å følge deg lenge. Likevel vil årevis med bruk i all slags vær kunne tære på utsatte detaljer, og uhell kan skje. Reparasjon er en grunnleggende del av tankegangen i Helsport. Et rift eller en ødelagt glidelås er derfor ingen grunn for å kaste favoritt-soveposen din. Et tynnslitt bardunfeste i ekspedisjonsteltet trenger ikke å bety at du må skaffe deg et nytt.

Opplever du at Helsport-produktet ditt er skadet, vil Helsport alltid gjøre sitt beste for å reparere det. Det er en viktig garanti for deg som kunde når du kjøper et produkt fra oss. Dessuten vil uhellet ditt i mange tilfeller være fikset på få minutter med symaskinen, forteller Jannicke, som jobber i reparasjonsstua til Helsport. Helsport reparerer rift og slitasjedeler i både soveposer og telt. Dette er en av de vanligste skadene – det er jo en slitedelene som brukes mye – men heldigvis er det også de som er lettest å reparere. I 99 % av tilfellene er det bare skyveren som er slitt. Når de bytter denne blir soveposen like god som ny!

0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Kravene til et godt telt

Hva skal du huske på når du velger telt?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38421