Balaclava Devold Expedition Merino Balaclava 950

Devold Expedition Merino Balaclava 950

Balaclava

Varenr.: 123513
Devold Expedition Merino 235 Balaclava er en balaclava som er laget for ekstreme værforhold, og er utprøvd på flere polarferder. Innsiden er av 100 % merinoull, mens utsiden består av 90 % Aquaduct-behandlet merinoull i kombinasjon med 10 % polyamid for høy slitestyrke. Devold Expedition har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaductbehandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper raskere.
539,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Devold Expedition Merino 235 Balaclava:
Materiale: Innside i 100 % merinoull og utside i 90 % merinoull og 10 % polyamid / Fin vinterull i 18,7 mikron (235 g/m²)

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Aquaduct-behandlingen gir plaggene overlegen fukttransporterende egenskaper.
  • Total Easy Care merinoull; maskinvask og trommeltørking.

I halvannet århundre har Devold vært stolte eiere av egen fabrikk. For et par år siden bestemte Devold seg for å kjøpe, eie og drive en helt ny og toppmoderne fabrikk, spesielt tilpasset Devolds produkter og kvalitetsull. Fabrikkens ligger i Panevezyz i Litauen i Europa, selv om mange lignende arbeidsoppgaver forsvinner til Asia.

Om Devold Expedition

0

Devold Expedition er et to lags ullundertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polarferder. Innsiden er av 100 % merinoull, mens utsiden består av 90 % aquaductbehandlet merinoull, samt 10 % polyamid for å øke slitestyrken. Expedition-serien har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaduct behandlingen i det ytterste laget gir økt absorpsjon av fuktighet fra kroppen, og fører den raskt ut slik at den fordamper.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35682