19082

Devold Blaatrøie XS

Sjøspeiderjakke

Varenr.:191116
Devold Blaatrøie Unisex Jacket er et kvalitetsprodukt med unik historie. Fritidsplagg for kaldt vær og sure dager. Svært slitesterk og nesten vind- og vanntett.
Størrelseprodukt
S
M
L
1 599,-
-+
1 på lager.
Beskrivelse

Devold Blaatrøie Unisex Jacket:

  • Materiale: 100 % ren ny ull (materialvekt på 500 g/m2 med fibertykkelse på 31 mikron)
  • Designet og testet i Norge.
  • Produsert i Europa.
Utdrag fra retningslinjene til Norges speiderforbund om merkeplassering på sjøspeiderjakka:
  • 2.3 Tilleggseffekt for sjøspeidere: Sjøspeidere kan bruke «Devolden» som jakke. Forbundsmerket festes til venstre lomme. Merket for sjøspeiderne kan plasseres over venstre lomme. Sikkerhetsmerket, høyeste utmerkelse innen dekks- og maskinlinjen, bæres på høyre overarm.

Om Devold Originals

Devold Originals er varme, tradisjonelle gensere i 100 % ren, ny ull fra norske sauer. Opprinnelig ble disse genserne laget for fiskere og andre arbeidere som ble utsatt for det barske klimaet langs norskekysten. I dag har de blitt populære mellom- eller ytterplagg i kaldt vær. For å gi genserne mykhet og fasong er de forvasket. Ta hensyn til at Devold Originals genserne er unisex-modeller når du velger din størrelse.

Full av optimisme kom den nyutdannede industrimannen Ole Andreas Devold hjem til den værharde vestnorske kystlinjen i Ålesund fra Tyskland i 1853. Devold hadde med seg topp moderne mekanisk strikkeutstyr og håpet å selge produktene sine — strikket ullundertøy, votter til fiskerne, og den tradisjonelle norske rødlua. Men å vinne terreng blant de lokale kjøpmennene var lettere sagt enn gjort. Devold reiste derfor til Bergen hvor han solgte varene sine via den veletablerte grossereren Sundt, som igjen solgte ullproduktene tilbake til de lokale kjøpmennene i Ålesund. Herfra tok det ikke lang tid før Devold ble kjent som et kvalitetsmerke.

I halvannet århundre har Devold vært stolte eiere av egen fabrikk. For et par år siden bestemte Devold seg for å kjøpe, eie og drive en helt ny og toppmoderne fabrikk, spesielt tilpasset Devolds produkter og kvalitetsull. Fabrikkens ligger i Panevezyz i Litauen i Europa, selv om mange lignende arbeidsoppgaver forsvinner til Asia.

0

Slik skal speiderskjorta se ut

Robert Baden-Powell ville tydeliggjøre at Speideren skulle være for alle.
0

Må jeg kjøpe speiderskjorte?

Du kan fint vente litt med å skaffe skjerf og skjorte.
0

Samarbeid om profilklær

Speiderne samarbeider med Tufte om profilklær.
19082