Isolert underlag LW Exped Ultra 3R LW Isolert underlag LW Exped Ultra 3R LW Isolert underlag LW Exped Ultra 3R LW Isolert underlag LW Exped Ultra 3R LW Isolert underlag LW Exped Ultra 3R LW

Exped Ultra 3R LW

Isolert underlag LW

Varenr.: 119034
Exped Ultra 3R LW er et hele 7 cm tykt liggeunderlag som har ekstra lengde og ekstra bredde. Isolert med syntetisk isolasjon. Isoleringsevnen på R 2,9 egner seg best til sommerleir og camping. Superlette materialer for deg som er opptatt av vekt og volum. Blåses raskt opp med pumpepose. Ultralett matte med lite pakkvolum og høy komfort!
Liggeunderlag
1 980,-
-+
1 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Superpris: Nå sparer du 20 % på nesten alle tretelt!

Exped Ultra 3R LW:
Isoleringsevne: R 2,9
Temperatur: -5 °C
Mål: 65 x 197 x 7 cm / Pakket Ø 14 x 32 cm
Vekt: 595 gram
Materiale: Overside i resirkulert polyester 20 D / Underside i resirkulert polyester 20 D (Oeko-Tex 1000) / Fylt med Texpedloft microfiber (Bluesign)
Leveres med pumpepose.

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • 60 gram/m2 Texpedloft-mikrofiberisolering, sveiset til luftkamrene på over- og undersiden, sørger for maksimal isolasjonsevne når underlaget er fylt med luft.
  • Produsert i resirkulert 20 D ytterstoff av ripstop polyester. Det brukes mindre vann, energi og karbon i produksjonen.
  • Klimanøytralt produkt (MyClimate neutral). Exped beregner, reduserer og kompenserer den totale CO2-mengden fra produksjon og transport.
  • Robust og pålitelig Exped-ventilpatent som er enkel i bruk. Myk plast som tåler kulde.
  • Den generøse tykkelsen og de langsgående kanalene som støtter kroppen gjør at du ligger
    behagelig. Forhøyde kanaler på sidene holder deg på matta mens du sover!
  • Liggeunderlaget pumpes opp raskt og enkelt med den medfølgende pumpeposen, uten at det kommer fuktighet inn i matten.
  • Leveres med reparasjonssett.
  • Erstatter Exped SynMat UL LW.

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

31198