Isolert underlag M Fauna Comfort Mat 7,5 Light Isolert underlag M Fauna Comfort Mat 7,5 Light Isolert underlag M Fauna Comfort Mat 7,5 Light Isolert underlag M Fauna Comfort Mat 7,5 Light Isolert underlag M Fauna Comfort Mat 7,5 Light

Fauna Comfort Mat 7,5 Light

Isolert underlag M

Varenr.: 121378
Fauna Comfort Mat 7,5 Light er et 7,5 cm tykt liggeunderlag som har normal lengde og bredde. Isolert med syntetisk isolasjon. Veier kun 735 gram. Fylles enkelt med supersmart pumpepose. Opphøyet hodestykke.
1 195,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Fauna Comfort Mat 7,5 Light:
Isoleringsevne: R 4,1
Mål: 182 x 52 x 7,5 cm
Vekt: 735 gram

Farge
  • Oransje
  • Grå
Beskrivelse

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Svensk tradisjon fra Fauna! Fauna er et tradisjonsrikt firma som i 50 år har laget jaktsekker og telt i Sverige. De eies i dag av norske Vario Sport. Fauna er kjent for bra kvalitet, unike detaljer og gode priser.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33545