Regntrekk til Kånken Fjällräven Kånken Rain Cover 550 Regntrekk til Kånken Fjällräven Kånken Rain Cover 550 Regntrekk til Kånken Fjällräven Kånken Rain Cover 550

Fjällräven Kånken Rain Cover 550

Regntrekk til Kånken

Varenr.: 124950

Fjällräven Kånken Rain Cover er et spesiallaget regntrekk til Kånken 16 liter-sekkene fra Fjällräven. Trekket har reflekslogo og elastiske kanter i tillegg til trykknapper som holder det på plass. Lett å pakke i den integrerte lommen, og med den lille løkken kan du feste det til Kånken med f.eks. en liten karabinkrok. Kånken-sekkens vinylon-materiale tåler korte regnbyger, men ved vedvarende regn trenger du litt ekstra beskyttelse.

314,-
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Fjällräven Kånken Rain Cover:
Vekt: 60 gram
Volum: 16 liter
Materiale: 100 % polyamid 70D

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Passer Kånken Original og Kånken Laptop 13'' og 15''.
  • Integrert pakkepose med borrelås.
  • Knapper på toppen slik at det kan festes på ryggsekkens skulderstropper.
  • Kånken-reflekslogo.

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

Om Fjällräven Kånken

0

Klassikeren Fjällräven Kånken ble laget allerede i 1978 for å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn, og den ble raskt tatt i bruk i barnehager og på skoler. I dag er er Kånken et designikon og er et av Fjällrävens mest anerkjente produkter.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37122