Tursekk S/M Fjällräven Kajka 35 S/M 037 Tursekk S/M Fjällräven Kajka 35 S/M 037 Tursekk S/M Fjällräven Kajka 35 S/M 037 Tursekk S/M Fjällräven Kajka 35 S/M 037

Fjällräven Kajka 35 S/M 037

Tursekk S/M

Varenr.: 127008

Fjällräven  Kajka 35 er en høyst avansert ryggsekk til dagsturer, applaudert av friluftsfolk fra hele verden. Noe av bakgrunnen for dette er trerammen. Den er laget av bjørk sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), og sammen med den enkelt justerbare lengden bak gjør den Kajka til en ryggsekk for tunge oppakninger for fokus på turen og ikke på smerter i ryggen. Den ergonomiske skulderstroppen og hoftebeltet med lomme gir støtte og enda mer praktisk og behagelig bruk. Laget av slitesterk Vinylon F, forsterket med resirkulert nylon. Sekken er laget for varig bruk med stor funksjonalitet og komfort.

Rygglengdeprodukt
3 699,-
-+
1 på lager.

Visste du at?

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har en inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Fjällräven Kajka 35:
Volum: 35 liter
Vekt: 2150 gram (S/M)
Mål: 34 x 60 x 20 cm
Materiale: Vinylon F av 100 % vinylal forsterket med fôr i resirkulert nylon / Innerstoff i 100 % polyamid / Fluorkarbonfri impregnering / Ramme i bjørk (FSC)

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Laget av slitesterk Vinylon F, forsterket med fôr i resirkulert nylon.
  • Konstruert av treramme med enkel justerbar lengde i ryggen.
  • Hovedrom har åpning med glidelås hele veien foran for oversikt over innholdet.
  • Topplokk med tre glidelåslommer. Kan hektes av og brukes som en veske på tvers av kroppen.
  • Løkker i sidene til feste for Kajka-sidelomme.

Få mer plass til ting i Kajka 35 når du fester Kajkas sidelommer til løkkene på siden. Modellen har også løkker foran til feste av vandrestav/isøks. Hovedrommet har en innvendig lomme av netting og full åpning med glidelås foran for enkel organisering og god oversikt over innholdet. Lokket øverst har tre glidelåslommer. Det kan tas av for å brukes som en veske tvers over kroppen. To kompresjonsstropper på hver side betyr jevn og effektiv kompresjon, mens det fremdeles er lett tilgang til sidelommene. Kompatibel med hydreringssystem. Leveres med regntrekk.

Om Vinylon F

Vanligvis blir materialene som brukes i sekker impregnert for å bli vannavstøtende. Impregneringen varer en stund, men ikke evig. Vinylon F er et kunstfiber som oppfører seg litt som et naturfiber. For når det blir fuktig, sveller fibrene slik at det stenger vannet ute. Fuktighet gjør faktisk stoffet tettere... Uten å impregnere materialet. Ganske kult!

Fjällräven stammer fra den lille svenske byen Örnsjöldsvik, der skog og fjell møter havet. De lager klær og utstyr til friluftsliv, og engasjerer seg for å gjøre naturen mer tilgjengelig. På ekte svensk vis fokuserer de på det enkle og praktiske, og har den dypeste respekt for naturen. De utvikler funksjonelt, slitesterkt, og tidløst friluftsutstyr. Opptrer ansvarlig mot naturen, dyr og mennesker. Inspirerer og fremmer interesse for friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39193